Interaction Design

Die Disziplin des Interaction Design sucht einen Zugang zu den Begriffen Raum, Verkörperung und Erfahrung in ihren Kombinationen und gegenseitigen Bezügen. Der Kirchenraum von Felix und Regula inspiriert dazu eine partizipative Installation zu designen. Der Raum wird neu gestaltet. Die Installation schafft die Möglichkeit, eine noch nicht gesehene Spiritualität zu teilen.

(In the field of interaction design, we often approach notions of space, embodiment and experience in combination with one another. The space of the church Felix and Regula inspires us to design a participative installation. Taking over the whole room and reconfiguring it, the installation would create the possibility of sharing an unseen spirituality.)

Creators:

• Aurelian Ammon
  • Adrienn Bodor
  • Alessa Gassmann
  • Vinzenz Leutenegger
  • Ismaël Mori
    and Joëlle Bitton – Leiterin Vertiefung Interaction Design.